U snimanju vam mogu pomoći i volonteri Mreže udruga Zagor

SAJAM UDRUGA KZŽ ODRŽAT ĆE SE ONLINE: Svaka udruga može snimiti promo video i poslati ga najkasnije do 3. svibnja

Objavljeno: 18.04.2021. zagorjeinternational

Zbog pandemije COVID-19 bolesti, i ove se godine nastavlja s online obilježavanjem 16. Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije.
Prikupit će se kratki video uradci udruga koje žele predstaviti svoj rad. Snimljeni video materijali bit će dostupni široj javnosti 12. lipnja na stranici www.udrugekzz.info.

– Ako niste u mogućnosti sami snimiti video, molimo vas da nam povratno javite kako bismo vam osigurali snimanje od strane volontera Mreže udruga Zagor – poručuju iz Mreže udruge Zagor.

Jedna minuta

Video može trajati najviše 60 sekundi te treba prikazivati rad udruge, odnosno, aktivnosti kojima se ona bavi. Dakle, pitanja na koja se treba odgovoriti u videu su: naziv udruge i čime se bavi, koje aktivnosti provodi, kako je situacija s koronom u posljednjih godinu dana utjecala na njezin rad i na što su posebno ponosni.
Uz video snimku, potrebno je dostaviti nekoliko fotografija aktivnosti kako bi se one mogle uvrstiti u isječak udruge.
Video je potrebno snimiti vodoravno ukoliko se snima mobitelom, u rezoluciji 1080p – full HD. Jednako tako, uz napravljeni video potrebno je poslati naslov i kratki opis.
Dostavljanjem videa pošiljatelji potvrđuju da postoji suglasnost za objavljivanje, posebice ako se u videu nalaze maloljetne osobe te garantiraju da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno, bez dodatne naknade.

Predstavljanje javnosti

Videozapisi šalju se putem elektroničke pošte na [email protected], najkasnije do 3. svibnja.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091/941 03 10 (Kristina) ili putem e-maila [email protected].

– Veselimo se vašim video uradcima jer vjerujemo da imate puno lijepih stvari za pokazati i snimiti, a na ovaj način možete obilježiti svoj rad i predstaviti se široj javnosti. Ukoliko epidemiološka situacija dopusti, 16. Sajam udruga KZŽ organizirat će se i u fizičkom obliku, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni – poručili su iz Mreže udruge Zagor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba