Više od 50 zlatarskih mališana više nije na listi čekanja

Novi dio dječjeg vrtića u Zlataru danas je otvorio svoja vrata, čime je vrtić proradio punim kapacitetom za šest odgojnih skupina

Objavljeno: 01.03.2021. zagorjeinternational

Novi, dograđeni dio Dječjeg vrtića u Zlataru danas je mališanima otvorio svoja vrata, i to s punim kapacitetom, za šest odgojnih skupina. Kako piše Radio Zlatar, u novom dijelu smješteno je 53 djece s liste čekanja, a u njemu će biti tri odgojne skupine – mlađa i starija jaslička, “Bubamare” i “Pčelice” te mlađa odgojna skupina “Zečići”, dok će u starijem objektu ostati  mlađa srednja skupina “Ribice”  te starija srednja “Leptirići” i velika odgojna skupina “Vrapčići”.

Gradonačelnica Zlatara, Jasenka Auguštan – Pentek, na simboličnom otvorenju, poželjela je uspješan rad djelatnicima vrtića, a mališanima  ugodan boravak u novim prostorima koje je blagoslovio zlatarski župnik, vlč. Dragutin Cerovečki Kako je istaknula gradonačelnica, čeka se još samo rješenje Trgovačkog suda o upisu novog imena Dječjeg vrtića, “Zlatarsko zlato”, koje su putem ankete izabrali sami građani. Dobrodošlicu djeci i njihovim roditeljima poželjela je i ravnateljica Elvira Sokolić, a otvorenju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnice Stanko Majdak.

FOTO: Radio Zlatar

Projekt rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića i jaslica provodio se u sklopu natječaja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, a ukupna vrijednost rekonstrukcije, dogradnje i opremanja iznosi 10,5 milijuna kuna, od čega europska sredstva iznose 7,4 milijuna kuna, dok su ostatak sredstva Grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter