Svoje programe i projekte prijavite do 26. ožujka

Zajednica sportskih udruga Općine Sveti Križ Začretje s 266.000 kuna financira rad svojih članica

Objavljeno: 28.02.2021. zagorjeinternational

Zajednica sportskih udruga Općine Sveti Križ Začretje raspisala je Javni natječaj za financiranje programa ili projekata sportskih udruga. Ukupno se planira dodijeliti 266.000 kuna, a krajnji rok za dostavu zahtjeva je 26. ožujka.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može ugovoriti po pojedinom programu je 1000, a najveći 155.000 kuna.

Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti jedan program na razdoblje provedbe do 12 mjeseci, odnosno u trajanju od 1. siječnja do 31. prosinca, a planiraju se dodijeliti nepovratna sredstva za provedbu do sedam programa.

Prijave mogu podnijeti sportske udruge čiji su ciljevi i djelatnosti usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba građana u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti ne predstavljaju gospodarsku djelatnost u sportu. Opširnije o natječaju, pročitajte ovdje.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter