Na Valentinovo u Đurđekovcu

Policija prekinula vjenčanje, mladenci i vlasnik restorana završili u postaji

Objavljeno: 23.02.2021. zagorjeinternational

Mladenci iz Đurđekovca htjeli su imati romantično vjenčanje na Valentinovo, ali su na kraju završili u policijskoj postaji. Naime, policija je u nedjelju, 14. veljače oko 1 sat u zatvorenom ugostiteljskom objektu na području Đurđekovca unatoč mjerama Stožera civilne zaštite zatekla svatove. Na proslavi je bilo 13 osoba, četiri zaposlenika i devet gostiju. U policiji kažu kako tijekom postupanja nisu upotrijebili sredstva prisile.

Zbog sumnji na nepoštivanje preporuka i mjera Stožera, postupali su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata, koji su zapečatili objekt.

Vlasnik (48) te organizatori proslave, djevojka (22) i mladić (23), privedeni su u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“. Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije po kategorijama

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

NA PRVOJ CRTI OBRANE OD COVIDA: Razgovarali smo s dvije liječnice iz Opće bolnice Zabok, dr. Marijom Marković i dr. Sandrom Ljubičić, koje su nam otkrile kako se s nečime što je do prije godinu dana bilo nepoznanica u RH, nose i profesionalno i privatno

PONOS ZAGORJA: “Bilo je trenutaka kad se od osjećaja nemoći plakalo na poslu, ali uspjeli smo odraditi dobar posao. Bili smo tim”

Objavljeno: 07.03.2021. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter