Podrška dirnula djelatnike i pacijente

Trudnoj ženi pred KBC-om Zagreb ostavio poruku: “Kada sam je vidjela, suze su mi došle na oči. Toliko smo svi bili dirnuti”

Objavljeno: 10.02.2021. zagorjeinternational

“Anđele +1, ne boj se, tu sam”, stoji na poruci koja se osvanula ispred zgrade KBC-a Zagreb. Poruka je razgalila djelatnike bolnice i pacijente. Kako neslužbeno doznaje 24sata, napisao ju je suprug koji zbog korone i zabrane posjeta ne može do trudne supruge. Ovako je pronašao način da je utješi i da joj pokaže kako nije sama. Saznaju kako je trudnica uspješno operirana.

– Pogledala sam u što svi gledaju i kada sam vidjela, suze su mi došle na oči. Toliko smo svi bili dirnuti…U par riječi, sve je bilo rečeno. Ovakva podrška, ljubav i pažnja svima nam je potrebna u doba ove nesretne pandemija. Ljudi su doista čudo. Kada slušamo i čitamo samo loše vijesti pogotovo o koroni, pojavi se netko tko nam svima pokaže kako uvijek postoji način da se pokaže ljubav i nježnost koja na kraju dopre do svih nas. Možda nema posjeta u bolnicama, ali ova poruka pokazuje da ništa ljude ne može spriječiti da budu jedan uz drugoga i kada nisu jedan pokraj drugoga – rekla je žena koja je podijelila fotografiju. Dodaje da ju je podijelila kako bi ljudima pokazala da nije sve tako crno.

– Poruka nas je sve dirnula, vjerujem posebno onoga kome je posvećena. Nadam se kao i svi da će pandemija što prije proći i da će najmiliji opet moći biti jedni s drugima i kada završe u bolnicama – zaključila je žena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba