Krapinska pjevačica Dina Leško (22) postala je članica diskografske kuće Menart te izbacila treći singl “Moja boja“, za koji je snimila i spot

“Za svakog od nas postoji osoba koja nam je kompatibilna i zajedno se savršeno slažemo. To je bio moj poticaj za pisanje ove pjesme“

Objavljeno: 10.01.2021. JJ

Krapinska pjevačica Dina Leško objavila je svoj treći singl “Moja boja“, za koji je snimila i spot. Ova dvadesetdvogodišnjakinja studentica je prve godine diplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Već je dvije godine prisutna na glazbenoj sceni. Singl “Sve je iluzija“  u proljeće  2019. bio je njezin prvijenac koji je predstavljao službeni ulazak na glazbenu scenu. Tada je već prepoznata kao ozbiljna pjevačica, osvajanjem nagrade Grand Prix na DarFestu 2019. te nominacijom i ulaskom u top 5 u kategoriji “najbolji izvođač“ na Music Awards Ceremony (MAC) u Beogradu 2020.

Drugi singl, “Da je ljeto duže trajalo”, objavljen krajem 2019., pomeo je sva Dinina očekivanja s više od 1.300.000 pregleda na You Tubeu.

Kazališno iskustvo

– Od ranog djetinjstva znala sam da je moje mjesto na sceni. Prošla sam put kroz koji sam se upoznala s glumom, plesom i pjevanjem. Upoznajući samu sebe kroz iskustva u kazalištu, shvatila sam da sve svoje talente mogu objediniti i pokazati upravo kroz glazbu. Zahvaljujući mojem autorskom timu, a najviše Ani Borić i Marku Tomasoviću, imam mogućnost biti potpuno uključena u svaki aspekt stvaranja moje glazbe. Cijenim to što imam privilegiju surađivati s ljudima koji razumiju moje želje i vizije. Nekad se bojim da me publika neće razumjeti jer se trudim razmišljati nekoliko godina unaprijed i tako formiram svoje ideje, no upravo to je ključna stvar za plasiranje nečeg novog, što publika još nije okusila. Više od milijun pregleda pjesme “Da je ljeto duže trajalo“ i nominacija za najboljeg novog izvođača u regiji bili su potvrda da pripadam sceni i publici. Znam da imam mnogo toga za ponuditi. Želim upoznati ljude sa svim svojim talentima i mogućnostima. Moji ciljevi su visoki, ali da biste postigli nešto i bili barem mrvicu bolji od prosjeka, potrebno je od sebe očekivati maksimalno – kaže Dina.

Zahvaljujući svom trudu, uspjehu i ambicijama, Dina je postala službena članica velike obitelji diskografske kuće Menart, u kojoj su prepoznali njenu osobnost i posebnost.

Ljubavni odnos

Pod novim labelom i u novom stilu, tako je izašao spomenuti treći singl, za koji Dina potpisuje tekst, glazbu Marko Tomasović, a aranžman Aleksandar Valenčić, a simbolizira sljedeću stepenicu u njenoj glazbenoj karijeri. – Moja je mašta strašna stvar. Oduvijek sam ljude i odnose između nas uspoređivala s bojama. Smatram da svatko od nas predstavlja neku boju, sa svim svojim nijansama. Imamo bezbroj osobina, vrlina i mana,  svaka od njih predstavlja neku našu nijansu. Kao što se neke boje slažu, a neke ne, takvi smo i mi. Za svakog od nas postoji boja, tj. osoba koja nam je kompatibilna i zajedno se savršeno slažemo. Ovakvo viđenje svijeta bilo je poticaj pisanja pjesme “Moja boja“. U njoj sam opisala odnos u ljubavi između dvije boje. Također, nadam se da će svatko tko posluša pjesmu, pronaći i neku boju za sebe. Pjesma “Moja boja“ je vizualizirana zahvaljujući Ani Borić i Mariji Tadić, koje su sve moje boje uspjele i vizualno prikazati baš onako kako sam ih zamislila. Odličan smo tim, i još nas čeka puno projekata. Zahvalna sam svima koji sa mnom stvaraju novu priču – zaključuje mlada pjevačica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba