RIMAC PROVOZAO DJEČAKA

“Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One pa sam mu ispunio tu želju”

Objavljeno: 23.11.2020. zagorjeinternational

Ante, dječak iz Svete Nedelje svaki dan biciklom dolazi u tvrtku Mate Rimca i gleda što se tamo događa. Najveća želja bila mu je bila provozati se u Rimčevom automobilu Conceptu One. Rimac mu je odlučio ispuniti želju. I dok je Ante sve snimao, Rimac ga je vozio i objašnjavao mu sve što je ikad želio znati o automobilu. Video vožnje Rimac je kasnije objavio na društvenim mrežama.

“U videu Q3 javnog izvještaja sam spomenuo Campus i kako želim da bude bez ograda tako da bilo tko (“javnost”) može doći u najbliži dodir s onim što radimo. Jedan od ciljeva je da lokalni klinci odrastaju uz prizor hypercara i raznih prototipova svih mogućih proizvođača koji se testiraju po cestama okolice i time ih potaknu da se jednog dana bave tehnološkim zanimanjem.

No to zapravo nije ništa novo – tako smo funkcionirali cijelo vrijeme do nedavno. Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone/urede i slobodno šetaju, gledaju aute i pričaju sa zaposlenicima. Ante je jedan od onih koji je skoro svaki dan na biciklu dolazio. Nakon nekog vremena smo ga svi već znali i puštali ga da ulazi slobodno. Najveća želja mu je bila da dobije đir u Concept_One – pa sam mu ispunio tu želju, kao i mnogim drugim klincima u okolici (samo oni nisu stavili vožnju na YouTube).

Na žalost smo prije godinu dana morali staviti portu i ogradu jer je bilo svega i svačega i nismo više mogli biti sigurni da se ne događaju stvari koje nam nanose štetu. Camup je od početka tako koncipiran da bilo tko može doći do firme i ući u određene prostore, ali da postoji jasna granica od koje mogu samo zaposlenici dalje (npr. u urede) – ta ideja je ugrađena od prvog koncepta pa je tako i oprema projektirana. To, na žalost, nije moguće u postojećim prostorima pa će klinci, do Campusa, na žalost morati gledati preko ograde. Svi se nadamo da će se Campus brzo realizirati i da će se stvoriti neki sasvim novi oblik interakcije između neke firme i posjetitelja”, napisao je Rimac uz video.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter