Dani kravate – razgledajte veliku izložbu dječjih radova

Objavljeno: 24.10.2020. zagorjeinternational

Westgate Shopping City i Turistička zajednica grada Zaprešića pozivaju na izložbu dječjih likovnih i literarnih radova. Povodom Dana kravate, koji se obilježava 18. listopada, proveden je veliki natječaj među osnovnoškolcima a najbolji radovi će od 24. do 30. listopada biti izloženi u Westgate Shopping Cityju.

Izložbeni prostor je kod ulaza broj 3, a izložba se može pogledati svakog dana od 10 do 21 sat.

Ulaz na izložbu je besplatan.

Povodom Dana kravate, očekuju nas i radionice za djecu. Prijavite djecu kako bi sudjelovala na zanimljivim i zabavnim radionicama.

Radionice

  • KRAVATA KOJA JE PROPUTOVALA SVIJET

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju se uči kakav je uspjeh kravata postigla u svijetu. Kroz jednostavnu igru djeca će slušati priče o značaju kravate za pojedine svjetske zemlje, upoznati povijest i tradiciju.

Obrazac za PRIJAVU

  • KRAVATA U ŠTRAJKU

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju se uči kako je kravata mijenjala izgled kroz povijest, te kakve sve tajne kravate skrivaju u svojim bojama i uzorcima. 

Obrazac za PRIJAVU

  • KRAVATA I KAKO JE STEĆI

Edukativna radionica za sve uzraste kroz koju učimo i isprobavamo nekoliko načina vezivanja kravate, što kravata simbolizira danas, a što je simbolizirala u prošlosti. 

Obrazac za PRIJAVU

  • SREDIŠNJI DOGAĐAJ

Središnji događaj manifestacije Dani kravate na kojem pričamo priču “Na početku bješe ljubav… i kravata” te predstavljamo nagrađene dječje radove našeg natječaja.

IGRA ZA CIJELU OBITELJ – POTRAGA ZA IZGUBLJENOM KRAVATOM

Edukativna potraga za izgubljenom kravatom kroz zagonetke, skrivene tajne i neobične zadatke kroz koje će sudionici naučiti zanimljivosti iz života izgubljene kravate.

Obrazac za PRIJAVU

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba