E KAD TE HOĆE, TE HOĆE: Prije desetak godina dobio dva milijuna kuna na Bingu, a prošlog tjedna još 400.000 na Lotu 7!

IDE NA TREĆU SREĆU: “Ovaj dobitak podijelit ću djeci, a igrat ću i dalje, možda se opet vidimo”

Objavljeno: 29.09.2020. zagorjeinternational

Rujan se pokazao itekako sretnim za igrače Hrvatske lutrije, a dva Jokera i dva dobitka 6+1, donijela su igračima više od 3,6 milijuna kuna. U dva dana podignuta su čak tri dobitka, a troje igrača podijelilo je svoje zanimljive priče.

– Odmah ću vam reći da sam ja već osvojio, doduše prije desetak godina, ali još uvijek se pamti – rekao je nasmijani igrač koji je ovog mjeseca osvojio dobitak 6+1 od 400.000 kuna dok je 2009. godine na Bingu osvojio dobitak od dva milijuna kuna.

Uvijek isti brojevi

– Volim se igrati, a usput sam uvijek i vjerovao u mogućnost osvajanja. I kao što vidite, kod vas sam već drugi put – nastavio je u šaljivom tonu sretni dobitnik.

Kaže kako uvijek igra iste brojeve, ali ne uplaćuje na istom mjestu, a s igrom planira nastaviti i dalje.

– Nemam velikih planova s ovim dobitkom i podijelit ću ga djeci, a svim ostalim igračima samo želim poručiti: igrajte i nadajte se. Ja ću i dalje igrati i nadati se da će me igra dovesti kod vas i treći put – rekao je kroz smijeh sretni igrač.

Drugi dobitnik 6+1 dobitka je u 75. kolu Lota 7, kada je osvojen i Joker, osvojio 425.721,24 kuna. Listiće uplaćuje na istom prodajnom mjestu i isključivo igra Loto 7, a za ovaj dobitak saznao je prilikom uplate za novo kolo.

– Ni sam ne znam jesam li vjerovao ili nisam vjerovao da ću osvojiti veći dobitak, no ono u što sam siguran je da ću nastaviti s igrom i dalje. Poručujem usput i drugim igračima da budu ustrajni – rekao je igrač koji je priznao i suze radosnice, a za dobitak kaže kako je usmjeren samo za jednu stvar – renoviranje kuće. Istog dana na blagajnu je stigao i dobitnik Jokera iz istog kola kojem je ova igra donijela dobitak od 500.000 kuna.

Mislio da krivo vidi

– Provjeravao sam više puta na teletext stranicama i svaki put pomislio da nešto krivo vidim – rekao je igrač koji je prvi put osvojio ovako veliki dobitak.

Voli odigrati Eurojackpot te Loto 7 i Loto 6, a uz svoje brojeve ponekad odabere i quick pick opciju. Planira i dalje igrati, a dobitak će mu dobro doći za kupnju automobila.

Zadnjeg dana rujna igra se za Jackpot Lota 7 od 7.000.000 kuna, dok dobitak 6+1 iznosi 400.000 kuna. U četvrtak, 1. listopada, šestica iznosi 1.000.000 kuna dok petak donosi Eurojackpot od 233.000.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter