Donirat će se dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske, rukavice i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i Kliniku za porode u Petrovoj

Westgate Shopping City ugostit će četvrti po redu tradicionalni humanitarno – modni projekt CITY MODUS 2020.

Objavljeno: 14.09.2020. JJ

Westgate Shopping City ugostit će danas u 18 sati četvrti po redu, tradicionalni humanitarno – modni projekt CITY MODUS 2020.

Cijeli modni događaj humanitarnog je karaktera, a donirat će se prijeko potrebna dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske, rukavice i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i Kliniku za porode u Petrovoj.

– Kako je cijela ova godina u znaku epidemije COVID-a 19, tako ćemo se i mi držati strogih epidemioloških mjera, gdje ćemo ograničiti broj sudionika revije i gostiju, a svi ostali koji neće moći fizički sudjelovati na reviji, nju će moći pratiti online – rekle su organizatorice Hana Tabaković i Iva Loparić Kontek.

Na reviji će se predstaviti 7 hrvatskih dizajnera, a reviju će kao i svih proteklih godina nositi osobe iz javnog i političkog života Hrvatske.

Ove godine projektu su se priključile i Humane zvijezde Hrvatske kao suorganizatori revije, na čelu s njihovim predsjednikom Miroslavom Bičanićem. Tako će bivši Vatreni, glumci i pjevači – članovi Humanih zvijezda Hrvatske, također sudjelovati i u samoj reviji.

Glavni partneri projekta su URIHO i LABUD Zagreb, a pokrovitelji su kao i svake godine Grad Zagreb i gradski ured za zdravstvo, te županije Varaždinska, Međimurska, Ličko – senjska, Krapinsko – zagorska i Zagrebačka na čelu sa županima. Pokrovitelji su i gradovi Đurđevac, Samobor, Koprivnica, Petrinja, Ilok, Zaprešić, Sveta Nedelja, Čakovec, te Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba