Tijekom vikenda u KZŽ šest prometnih nesreća, dvojica vozača bila alkoholizirana, ozlijeđene tri osobe

GORNJI MACELJ: Uhićen vozač koji je automobilom upravljao s 2,10 promila alkohola

Objavljeno: 07.09.2020. JJ

Tijekom vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su dva kaznena djela i šest prometnih nesreća.
U Gornjem Maclju je zatečen vozač koji je osobnim automobilom upravljao s 2,10 promila alkohola u organizmu, zbog čega je i uhićen. Što se tiče prometnih nesreća, četiri od njih bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Andraševcu, zbog nedržanja vozila u desni rub kolnika, u Lipovcu, uslijed neprilagođene brzine, u Pristavi Krapinskoj, zbog oduzimanja prednosti prolaska i u Mokricama, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika.
Vozačima u prometnim nesrećama u Lipovcu i Mokricama izmjerena je nedopuštena koncentracija alkohola u organizmu, i to 1 i 1,36 promila alkohola u organizmu.
Uslijed oduzimanja prednosti prolaska, došlo je do prometne nesreće u Mariji Bistrici te je tom prilikom jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je u Gornjem Jesenju došlo do prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine te je tom prilikom jedna osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozljede.
Evidentirano je i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba