Zagorci Primorcima uručili Zahvalnice za materijalnu pomoć, koju su Grad Rijeka i Primorsko – goranska županija uplatili za žrtve potresa u stubičkom kraju

100 % ZAGORSKO NA KORZU: Riječani okružili štandove 46 zagorskih izlagača i kućama ponijeli dobar dio najboljeg što Zagorje nudi

Objavljeno: 28.08.2020. zagorjeinternational

Po sedmi put, tradicionalna manifestacija “100 % zagorsko”, u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, održava se ovog petka i subote na riječkom Korzu,  koji je ispunjen okusima i mirisima Zagorja. Riječani tako imaju priliku vidjeti, ali i ponijeti svojim kućama sve ono najbolje što Zagorje nudi.

Od mlinaca do igračaka

Vodeći brigu o trenutačnoj epidemiološkoj situaciji i pridržavajući se svih mjera, 46 izlagača predstavlja šaroliku ponudu – od mlinaca i štrukli do licitarskih srca i tradicijskih igračaka koje su na UNESCO-voj listi zaštićenih kulturnih dobara.

Kao i prethodnih šest godina, na manifestaciji je uređen i turistički kutak na kojem se Riječanima i turistima predstavljaju atraktivne zagorske lokacije koje mogu posjetiti i noviteti u ponudi poput glampinga. “100 % zagorsko” u Rijeci održava se još u subotu od 8 do 15 sati.

Za stubički kraj

Prije samog obilaska štandova na sajmu, u Gradu Rijeci održan je prijem na kojem je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar uručio Zahvalnice gradonačelniku Vojku Obersnelu i zamjenici župana Primorsko – goranske županije Marini Medarić, za materijalnu pomoć koju su Grad i Županija uplatili za žrtve potresa u stubičkom kraju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba