"Hit teatar" ovog četvrtka gostuje u Krapini s najnovijom predstavom

Predstava “Udavače” britkim se humorom osvrće na vjenčanja i sudbonosno “da”

Objavljeno: 22.08.2020. zagorjeinternational

Ovog četvrtka, u Festivalskoj dvorani u Krapini gostuje Hit teatar s najnovijom predstavom “Udavače”. Predstava svojim britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi kakve niste mogli ni zamisliti, kao i razloge koje pojedince dovode do sudbonosnog “da”.


Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio:  Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički. Oni donose hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti, jer humor je uvijek u trendu. Tekst za predstavu napisao je Matko Elezović, redatelj je Mario Kovač, kostimografkinja Elvira Ulip, a producentica Matea Elezović Brdar. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice možete kupiti online na ulaznice.hr.


Svim posjetiteljima se preporučuje da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu i otkažu dolazak u slučaju povišene temperature ili bilo kojih znakova bolesti. Obavezno je korištenje maske za lice tijekom ulaska, boravka i izlaska iz prostora. (lb)

Najnovije po kategorijama

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Mladoj autorici Eni Katarini Haler (24), svojevrsnom iznenađenju, za njenu prvu knjigu "Nadohvat", dodijeljena Nagrada Gjalski

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Objavljeno: 25.10.2020. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter