"Hit teatar" ovog četvrtka gostuje u Krapini s najnovijom predstavom

Predstava “Udavače” britkim se humorom osvrće na vjenčanja i sudbonosno “da”

Objavljeno: 22.08.2020. zagorjeinternational

Ovog četvrtka, u Festivalskoj dvorani u Krapini gostuje Hit teatar s najnovijom predstavom “Udavače”. Predstava svojim britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi kakve niste mogli ni zamisliti, kao i razloge koje pojedince dovode do sudbonosnog “da”.


Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio:  Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički. Oni donose hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti, jer humor je uvijek u trendu. Tekst za predstavu napisao je Matko Elezović, redatelj je Mario Kovač, kostimografkinja Elvira Ulip, a producentica Matea Elezović Brdar. Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice možete kupiti online na ulaznice.hr.


Svim posjetiteljima se preporučuje da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu i otkažu dolazak u slučaju povišene temperature ili bilo kojih znakova bolesti. Obavezno je korištenje maske za lice tijekom ulaska, boravka i izlaska iz prostora. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba