Prometna nesreća u Zlataru

S 3,30 PROMILA ALKOHOLA: Vozio po nogostupu i travnatoj površini, pa sletio na oranicu

Objavljeno: 13.07.2020. JJ

U petak oko 13.45 sati u Zlataru je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo kada se 57-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao u traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, udario u uzdignuti rubni kamen, vozio po nogostupu i travnatoj površini te sletio na oranicu, gdje se i zaustavio.
Vozač je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 3,30 promila. Prevezen je u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

Najnovije po kategorijama

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter