Svečana podjela svjedodžbi u Srednjoj školi Oroslavje

UČENICA GENERACIJE VALENTINA HAUS: “Vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju u mislima i srcima”

Objavljeno: 06.07.2020. zagorjeinternational

U Srednjoj školi Oroslavje održana je svečana podjela svjedodžbi, pa je tim povodom zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek čestitala učenicima na završetku školovanja, a Valentini Haus i Ivani Belinić uručila bon od 2000 kuna – simboličnu nagradu Krapinsko – zagorske županije za prosjek 5,0 tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja.

– Županija ovom nagradom nastoji razveseliti, nagraditi i pomoći učenicima koji su zaista uložili veliki trud i zalaganje u svom obrazovanju – istaknula je Petek te podsjetila kako je na području čitave županije ove godine osmero učenika imalo prosjek 5,0 u svim razredima srednje škole.
Učenice generacije proglašena je Valentina Haus, koja je zahvalila svim profesorima.

– Vrijeme prolazi, ali uspomene ostaju u mislima i srcima dok god smo živi – rekla je Valentina, kojoj je prigodnu nagradu Grada Oroslavja uručio gradonačelnik Emil Gredičak.
Okupljene je pozdravila i ravnateljica SŠ Oroslavje Natalija Mučnjak, koja je napomenula kako je svečanost uručivanja svjedodžbi zbog epidemioloških mjera bila podijeljena u više manjih cjelina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba