Prometna nesreća u Svetom Mateju

VIKEND REKORDER: Upravljao mopedom s 3,41 promilom alkohola, na sreću, prošao samo s lakšim ozljedama

Objavljeno: 15.06.2020. JJ

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, evidentirano je jedno kazneno djelo teške krađe, četiri prometne nesreće i tri prekršaja. Dvije prometne nesreće bile s materijalnom štetom, a dogodile su se u Zlataru, uslijed neprilagođene brzine te u Donjoj Stubici, zbog radnje vozilom, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao s 1,75 promila alkohola u organizmu.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u petak oko 17 sati u Svetom Mateju uslijed neprilagođene brzine, vozač je neregistriranim mopedom upravljao s 3,41 promilom alkohola u organizmu. Do prometne nesreće je došlo kada 33-godišnji hrvatski državljanin nije prilagodio brzinu kretanja mopeda stanju i uvjetima na kolniku (raskrižje, zavoj) te je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Zadobio je lakše tjelesne ozljede, a liječnička mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Stubičkim Toplicama zbog nedržanja potrebitog razmaka između vozila, vozač motocikla zadobio je lakše tjelesne ozljede, a putnica na motociklu teške tjelesne ozljede.
Policijska uprava krapinsko – zagorska zabilježila je i jedan požar na osobnom vozilu u Krapini, do kojeg je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba