Od sada na jednom mjestu doznajte sve o zagorskim udrugama

Održan prvi online Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 01.06.2020. zagorjeinternational

Ovogodišnji Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije zbog epidemije koronavirusa ove je godine po prvi puta održan online, na internetskoj stranici udruge.kzz.info, na kojoj svi zainteresirani od sada mogu pronaći razne informacije o udrugama s područja KZŽ. Na spomenutoj web stranici predstavljene su udruge, njihove aktivnosti i važne informacije. Udruge mogu koristiti stranicu za objavu aktivnosti te dodavati vijesti, događanja, kvizove, videozapise, publikacije i razne druge zanimljive te korisne sadržaje.

Prijave i dalje

Zainteresirani se također mogu informirati o tijelima i povjerenstvima u kojima sudjeluju udruge, kao što su Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova KZŽ, Savjet mladih KZŽ i ostali.
Stranica će se po potrebi nadograđivati, a važno je istaknuti i da se udruge mogu i dalje prijavljivati. Stranica je namijenjena svim udrugama s područja KZŽ te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u županiji.

EU sredstva

Izrada weba za potrebe održavanja 15. Sajma udruga sufinancirana je sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda kroz projekt “Lokalni info – centar za mlade Zagor” te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Izradu weba sufinancira i Ured za udruge Vlade RH, u okviru Švicarsko – hrvatskog programa suradnje kroz projekt “Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica”. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba