Zajednička akcija krapinsko – zagorske i varaždinske policije

Izvan naselja najveća izmjerena brzina 125, na mjestu gdje je ograničenje 60, a u naselju 98 kilometara na sat

Objavljeno: 21.05.2020. JJ

U srijedu od 12 do 20 sati na području Policijske uprave krapinsko – zagorske provedena je preventivno – represivna akcija usmjerena na pojačan nadzor poštivanja propisanih brzina kretanja vozila. Akcija je provedena s Policijskom upravom Varaždinskom te je ukupno utvrđeno 113 prekršaja, od čega 101 prekršaj prekoračenja brzine, pet prekršaja nepoštivanja prometnog znaka, četiri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i tri ostala prekršaja u prometu.

Najveća izmjerena brzina van naselja bila je 125 kilometara na sat, na mjestu gdje je ograničenje 60, a najveća izmjerena brzina u naselju bila je 98 kilometara na sat, na mjestu gdje je ograničenje 50. 

Za vrijeme provođenja preventivno – represivne akcije, na području koje sigurnosno pokriva PU krapinsko – zagorska nije bilo zabilježenih prometnih nesreća.

– Apeliramo na sve sudionike u prometu – ne precjenjujte svoje iskustvo. Prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život. Poštujte ograničenja brzine kretanja vozila, brzinu kretanja vozila prilagodite stanju i uvjetima na cesti, poštujte i pridržavajte se svih prometnih propisa kako biste zaštitili sebe i sve druge sudionike u prometu – poručuju iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba