Zbog izvanredne situacije u RH

Punkt Beer House skraćuje radno vrijeme i uvodi dostavu

Objavljeno: 16.03.2020. zagorjeinternational

Pivnica i restoran Punkt Beer House uvodi novo radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 6 do 20 sati, u subotu od 8 do 20 sati i u nedjelju od 10 do 20 sati zbog izvanredne situacije u Republici Hrvatskoj vezano uz koronavirus.

– Napominjemo da svakodnevno vršimo dezinfekciju prostora te smo na više punktova u objektu postavili dezinficijense za naše goste. Hrana se termički obrađuje te nije podložna virusnoj opasnosti. Isto tako, otvorili smo našu ljetnu terasu kako bi s dolaskom sunca mogli uživati u sigurnijem prostoru na otvorenom – poručili su iz Punkta.
Također, kako bi svima koji žele omogućili konzumiranje njihovih delicija, od utorka uvode i dostavu hrane. Radi se o gablecima i odabranoj ponudi iz jelovnika svakim danom od 9 do 14 sati.
Telefon za dostavu hrane je: 099 3966 770
Vezano uz rezervaciju za poslovne subjekte, iz Punkta mole da je izvršite dan ranije na [email protected] ili na telefon 099/396 67 70.

– Hvala što podržavate naš rad i što svojim dolaskom u restoran ili narudžbom hrane pomažete očuvanju poslovanja našeg i vašeg Punkt Beer Housea – poručuju iz pivnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba