Učilište Piramida znanja iz Zaboka organizira BESPLATNO OBRAZOVANJE ZA NEZAPOSLENE!

Okreni novu stranicu u profesionalnoj karijeri – postani zavarivač MIG/MAG postupkom

Objavljeno: 01.02.2020. zagorjeinternational

Danas je na sve zahtjevnijem tržištu rada vrlo teško pronaći posao u struci, pogotovo ako se radi o zanimanju kojim je tržište prezasićeno. Dani provedeni pred oglasnom pločom u Zavodu za zapošljavanje ili pred računalom pretražujući oglasnike za vas bi konačno mogli biti prošlost jer Učilište Piramida znanja iz Zaboka ima rješenje za vas. Nezaposlene osobe ostvaruju pravo na potpuno besplatan upis u program osposobljavanja za deficitarno zanimanje – zavarivač MIG/MAG postupkom.

Velika potražnja

Zanimanje zavarivač MIG/MAG postupkom deficitarno je i postoji velika potražnja za tim kadrom na tržištu rada. Osim teorijskog dijela, u okviru programa osigurana je praktična nastava pod vodstvom stručnih mentora. Kroz program ćete naučiti razlikovati vrste i svojstva materijala u zavarivanju, koristiti i održavati strojeve, alate i pribore za MIG/MAG zavarivanje na stručan i siguran način. Nadalje, program vas osposobljuje za izvođenje pripremnih radova za postupke zavarivanja kao i izvođenje jednostavnih poslova zavarivanja MIG/MAG postupkom, samostalno i odgovorno, upotrebljavajući različite tehnike i položaje zavarivanja prema zahtjevima struke i sigurnosti na radu. Po završetku osposobljavanja izdaje se uvjerenje o osposobljenosti i atest te se program upisuje u e-radnu knjigu.

Upisi u tijeku

– Iskoristite priliku za besplatno obrazovanje već danas jer upisi su u tijeku i traju do 6. veljače 2020. godine. Vidimo se u Piramidi znanja“ – poručuju iz zabočkog Učilišta, koje djeluje na adresi Ulica Matije Gupca 68 u Zaboku. Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 049/282-153; 098/915-8835, a možete ih zatražiti i upitom na [email protected], kao i na Facebook stranici Učilišta Piramida znanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba