Sutra će se u hrvatskim gradovima i općinama provoditi akcija Dan besplatnog parkiranja

PayDo aplikacija dostupna je u Mariji Bistrici, a evo u kojim ćete se još mjestima moći besplatno parkirati

Objavljeno: 20.11.2019. zagorjeinternational

U brojnim hrvatskim gradovima 21. studenoga će se provoditi akcija “Dan besplatnog parkiranja”, kojom je građanima, korisnicima MasterCard® kartica, omogućeno gotovo cjelodnevno parkiranje bez ikakvog troška.
Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima na dan akcije dostupna je besplatna kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak parkirajte potpuno besplatno.

Siguran i provjeren

Već sada na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na internetskoj stranici www.paydo.hr besplatno preuzmite aplikaciju PayDo. Nakon prijave u aplikaciju i registracije MasterCard kartice, bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja određuje opcija “Besplatno uz MasterCard”. Parkiranje sa 100 posto popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.
PayDo aplikacija inače je aktivna na lokacijama Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.

Dodatna pogodnost

Iako je SMS još uvijek najrasprostranjeniji oblik mobilnog plaćanja, plaćanje aplikacijama ima brojne prednosti za građane i društvo u cjelini te nema nikakvih dodatnih naknada. Osim svakodnevnih ušteda koje ostvaruju vozači koji koriste PayDo, za korisnike MasterCard kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost – 10 posto od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.
Za više informacija posjetite: www.paydo.hr ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/paydoapp/.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba