PROSLAVA I OPROŠTAJ: U dvorištu Galerije grada Krapine, krapinski bend Trnje Live Acoustic održao slavljenički koncert povodom 15. godišnjice postojanja. Tom prilikom, od benda se oprostio pjevač Zoran Čavužić, kojeg će zamijeniti Vjeko Fučkar

“Mislim da je vrijeme za otkrivanje nekih novih stvari, ali Trnje ide dalje, u nove pobjede i po sljedećih 15 godina”

Objavljeno: 24.09.2019. zagorjeinternational

U dvorištu Galerije grada Krapine, krapinski bend Trnje Live Acoustic u nedjelju je održao slavljenički koncert povodom 15. godišnjice postojanja. Koncert je bio svojevrsna retrospektiva djelovanja benda te je kronološki pratio članove, događaje i repertoar kako se mijenjao tijekom proteklih petnaest godina.
Tako su se tijekom dvosatnog programa, osim standardnih članova – Ante Radaka i Zorana Čavužića, na pozornici pridružili i izmjenjivali brojni gosti i bivši članovi: Hrvoje Lugarić, Tomo Presečki, Kristijan Sinković, Filip Kranjčec, David Mališ, Antun Profeta, Vjeko Fučkar i Siniša Polančec, dok je program vodio Dario Kuhar.

Tisuću nastupa

Pjevač benda, Zoran Čavužić, tom se prilikom oprostio od pozornice, benda i publike.
– Iza mene je 15 divnih godina, oko tisuću nastupa s bendom, pregršt dobrih ljudi, publike i glazbenika s kojima sam dijelio pozornicu. Nakon što sam u bendu proveo doslovce pola života, mislim da je vrijeme za otkrivanje nekih novih stvari i životnih situacija, a prije svega za malo odmora i provođenja više vremena s obitelji i prijateljima. Doviđenja ni u ovom slučaju nije zbogom, pa ću se još ponekad pojaviti na pozornici s Trnjem, a i u nekim drugim angažmanima. Htio bih se zahvaliti obitelji i prijateljima, svim bivšim i sadašnjim članovima benda te posebno vjernoj publici koja je bila uz nas svih ovih godina – rekao je Čavužić, kojeg će na vokalu zamijeniti Vjeko Fučkar iz Krapinskih Toplica, a koji će ujedno svirati i gitaru.

Nove pobjede

– Veoma smo zadovoljni jučerašnjim koncertom, ambijentom i odazivom publike te bi se htjeli zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali i pomogli, a posebno Gradu Krapini i Pučkom otvorenom učilištu Krapina. Trnje ide dalje, u nove pobjede i po sljedećih 15 godina – zaključuje Čavužić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba