Rezervirajte si vikend jer će ovo biti više od utrke!

Prijavite se za Plitvičku noćnu utrku na pet ili deset kilometara, u neposrednoj blizini NP-a Plitvička Jezera

Objavljeno: 18.09.2019. zagorjeinternational

U organizaciji Atletskog kluba Plitvice, u subotu, 28. rujna, u Korenici, nedaleko od Nacionalnog parka Plitvička jezera, održava se Plitvička noćna utrka, kao dio serijala od Like do Korduna. Utrka je podijeljena u dvije kategorije: “Noćni cener” – utrka na 10 kilometara i “Noćna petica” – utrka na pet kilometara. Rok za prijavu (https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1022) na utrku je 20. rujna, odnosno, do popunjenja limita od 350 trkača. Kotizacija je sto kuna za obje utrke. Naknadne prijave moguće su u dogovoru s organizatorom, ako nije dostignut limit trkača za utrke (u tom slučaju naknadno prijavljen trkač dobiva samo startni broj bez ostatka startnog paketa).
Istog dana AK Plitvice priprema i utrke za najmlađe, koje počinju u 16.30 sati: za predškolce na 100 metara (16.30 sati), 1. i 2. razred na 250 metara (16.45 sati), 3. i 4. razred na 400 metara (17 sati), 5. i 6. razred na 600 metara (17.15 sati), te za 7. i 8. razred na 1000 metara (17.30 sati), a prva tri mjesta u svakoj utrci očekuju nagrade. Proglašenje najboljih bit će u 18 sati. Prijava za dječje utrke su na dan utrke od 14.30 do 16 sati i nema kotizacije. Sponzor je BabyCenter.
Utrke za odrasle počinju u 19 sati. Za sve sudionike u startnom paketu osiguran je topli obrok nakon utrke s pravom izbora (vege ili meso), majica s logom utrke, startni broj s personaliziranim imenima za sve prijavljene do 20. rujna te certificiranje svih istrčanih rezultata. Sudionici će također dobiti i unikatnu finišersku medalju (za naknadno prijavljene sudionike organizator će dostaviti medalje nakon manifestacije), diplomu s rezultatima na 5 i 10 kilometara i AIMS certifikat, a imat će priliku sudjelovati i u bogatoj tomboli.
Proglašenje pobjednika “Noćne petice” na programu je u 20.30 sati, a “Noćnog cenera” u 21 sat. Prvo, drugo i treće mjesto (M/Ž) svake utrke očekuju i novčane nagrade i pehari, a nakon proglašenja rezultata, uslijedit će zabava do jutarnjih sati. Više informacija o utrkama možete dobiti na e-mail [email protected] ili iznimno na broj mobitela organizatora Leopolda Špehara – 098/945 91 65.
Pratite sve novosti i putem Facebook stranice Plitvička noćna utrka.
Na dan utrke, povodom obilježavanja Dana društva, PD Mrsinj organizira besplatan planinarski pohod uz stručne vodiče na Golu Plješevicu i Mrsinj Grad. Okupljanje je do 9.30 sati na parkiralištu restorana KUN LUN Korenica, Zagrebačka 6. Bit će organiziran i ručak po prihvatljivim cijenama. Prijave i informacije: Marijana 099/514 11 05 ili na email: [email protected].
Svi željni adrenalina mogu se okušati i na najdužem spustu u Europi, poznatom Zip lineu “Pazi medo”. Sve prijave putem linka.

Svakako ne propustite priliku i za posjetiti Nacionalni park Plitvička Jezera, a uz malo sreće na tomboli, možda upravo vi osvojite noćenje s ručkom\večerom te besplatne ulaznice za dvije osobe.

Rezervirajte si vikend jer će ovo biti više od utrke!

Suorganizatori i glavni pokrovitelji utrke su Turistička zajednica općine Plitvička Jezera i Općina Plitvička Jezera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba