U sklopu Tjedna kajkavske kulture, u petak će se u Krapini održati prigodni program, u znak sjećanja na petoricu poginulih krapinskih branitelja

Otvorene prijave za Memorijalni malonogometni turnir “Krapinski vitezovi”

Objavljeno: 11.09.2019. JJ

U sklopu Tjedna kajkavske kulture, u petak će se u Krapini održati prigodni program, u znak sjećanja na petoricu poginulih krapinskih branitelja – dvojicu Tigrova, Stjepana Haraminu i Ivicu Krepelnika, dvojicu pripadnika MUP-a RH Nikolu Markovinu i Tomislava Stubičara i pripadnika Gromova Miljenka Zaplatića.
Program počinje polaganjem vijenca i molitvom kod križa na mjesnom groblju. Molitvu će predvoditi krapinski župnik, vlč. Davor Štuljan. U 18 sati na igralištu kod Srednje škole održat će se prvi Memorijalni malonogometni turnir pod nazivom “Krapinski vitezovi”. Prije natjecateljskog dijela, bit će odigrane revijalne utakmice između ekipa Tigrova, Policijske uprave krapinsko – zagorske, Gromova i Udruge hrvatskih branitelja Krapina. Malonogometni turnir je otvorenog tipa, a prijave ekipa moguće su na e-mail: [email protected] ili na broj mobitela 098/531 – 459.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba