Državna završnica “Plazma Sportskih igara mladih” zatvorena turnirima u odbojci i stolnom tenisu, Zagorci “za stolom” ostvarili odličan rezultat

POSTALI DRŽAVNI PRVACI: Moreno Stanišić iz Stubičkih Toplica i Bruna Gučin iz Donje Stubice najbolji stolnotenisači

Objavljeno: 12.08.2019. IB

U Splitu je dodjelom odličja najboljima u odbojci i stolnom tenisu,  održana završnica državnih “Plazma Sportskih igara mladih”.
Na stolnoteniskom turniru na Gripama, najbolji pojedinci  borili su se  za medalje u tri dobne skupine za djevojke i dječake.

Podjela trećeg mjesta

Kod dječaka je u kategoriji 2004. godište, državnim prvakom postao Moreno Stanišić iz Stubičkih Toplica. Drugo mjesto osvojio je Darijo Bistrović iz Opatovca, a treće su podijelili David Andabak iz Vinkovaca i Enio Funes iz Nove Gradiške. Kod djevojčica (2007. godište), najbolja je bila Bruna Gučin iz Donje Stubice, drugo mjesto pripalo je Graciji Kačavenda iz Oroslavja, a treće su podijelile Nela Kovačić iz Kotoribe i Hana Čmelak iz Donjeg Miholjca. Kod djevojčica je u kategoriji 2004. godište prvo mjesto osvojila Bruna Borovec iz Varaždina, druga je bila Rea Ban iz Bjelovara i treće mjesto podijelile su Lorena Perendić iz Oroslavja i Tia Grgin iz Kaštela.

Ceremonija zatvaranja

Turnir u odbojci igrao se u kategorijama 2004. godište i mlađi za djevojčice i dječake, te 2001. godište i mlađi za djevojke. Odličnom igrom kroz cijeli turnir, titule prvakinja osigurale su ekipe OK Split i Varaždin, dok su kod mladića zasluženo slavili Stručnjaci iz Zagreba.
Pobjede na državnim završnicama omogućuju plasman na međunarodnu završnicu u Splitu od 16. do 21. kolovoza.
Kruna sezone je ceremonija zatvaranja Igara koja će se održati 21. kolovoza na splitskoj Rivi s početkom u 20 sati, a zabavno – glazbeni spektakl uključivat će veliki koncert na kojem će nastupiti Frajle i Mia Dimšić.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba