Počela rekonstrukcija Zagrebačke ulice u Krapinskim Toplicama, projekt vrijedan 2,89 milijuna kuna

PRIVREMENA REGULACIJA DO SREDINE KOLOVOZA: Zatvoren promet od križanja s cestom koja vodi prema OŠ, do ulaza u Heli centar

Objavljeno: 12.07.2019. JJ

Započela je rekonstrukcija lokalne ceste L22040 (Krapinske Toplice – Vrtnjakovec – Viča Sela – Martinišće), odnosno, Zagrebačke ulice u Krapinskim Toplicama. Radi se o projektu vrijednom 2,89 milijuna kuna, koji obuhvaća obnovu 577 metara ceste, kao i potpunu rekonstrukciju kolničke konstrukcije, uz proširenje postojećeg kolnika.
Kako su obavijestili iz Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije, za promet je zatvorena navedena cesta u duljini od 435 metara, odnosno, od križanja s nerazvrstanom cestom koja vodi prema osnovnoj školi, do “Štumpavice” (ulaza u Heli centar). Cesta je zatvorena za sav promet, osim za vozila stanara koji imaju prebivalište/boravište uz dio ceste na kojem se izvode radovi rekonstrukcije.
Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava relacijom Vrtnjakovec – Klokovec – Krapinske Toplice i obratno (državnom cestom D507 – topličkom obilaznicom) i županijskom cestom Ž2155 (Ulicom A. Mihanovića).
Cesta će biti zatvorena do 14. kolovoza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba