Počela nova, još atraktivnija sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u Dvorcu Oršić”

Natali Dizdar u dvorskom ambijentu povela publiku na jedinstveno glazbeno putovanje

Objavljeno: 08.07.2019. JJ

U atriju Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici počela je nova, još atraktivnija sezona glazbeno – scenskog festivala “Ljeto u Dvorcu Oršić”. U idiličnom dvorskom ambijentu, brojnu publiku na jedinstveno je glazbeno putovanje povela poznata pjevačica Natali Dizdar. Večer prije, posjetitelji su mogli uživati u kino projekciji filma “Bohemian Rhapsody”, dok su u nedjelju na red došli svi ljubitelji kazališta. Iako je prvotno bilo planirano da će se predstava Teatra Exit “Kako misliš mene nema” također održati u atriju dvorca, ona je zbog kiše preseljena u donjostubički Dom kulture, no, to nije umanjilo zadovoljstvo publike, koja je uživala u predstavi poznatih glumaca Amara Bukvića i Filipa Juričića.
U petak, 12. srpnja, na rasporedu je koncert Podium Brass Quinteta i Zorana Predina. Idućeg dana nastupaju Krešo Oremuš i B# Band, a u nedjelju, 14. srpnja, Zsa Zsa. “Ljeto u Dvorcu Oršić” zatvara koncert “Ethno Croatia”, u četvrtak, 18. srpnja.
Cijena ulaznice za svako događanje u pretprodaji je 40 kuna, a na dan događanja 50 kuna, osim Ethno Croatia, kada je ulaz slobodan.
Manifestaciju organizira Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, uz suorganizaciju Muzeja Hrvatskog zagorja, te uz pokroviteljstvo Općine Gornja Stubica i Krapinsko – zagorske županije.

FOTO: Facebook/Ljeto u Dvorcu Oršić

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba