U Zlatar Bistrici održan tradicionalni Memorijalni dječji malonogometni turnir “Marijan Jurec Šika”

Kod limača je prvo mjesto osvojio NK Bubamara Prečko, a kod zagića domaća NK Ivančica

Objavljeno: 02.07.2019. zagorjeinternational

U subotu je na terenima NK Ivančice u Zlatar Bistrici održan tradicionalni sedmi Memorijalni dječji turnir “Marijan Jurec Šika”. Okupilo se osam ekipa limača i šest ekipa zagića iz Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije. Iz svake kategorije nagrađene su po četiri prvoplasirane ekipe, kojima je pehare i medalje podijelio načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić, ujedno i pokrovitelj  turnira.

Najbolji igrači

Kod limača je prvo mjesto osvojio NK Bubamara Prečko, drugo Tondach iz Bedekovčine, treće limači Ivančice i četvrti je bio NK Lobor. Kod zagića, pobijedili su nogometaši domaće Ivančice, drugo mjesto pripalo je Radoboju, treće Rudaru Dubrava Zabočka i četvrto svetokriškom Jedinstvu. Nagrađeni su i najbolji pojedinci. Tako je kod limača nagrada za najboljeg strijelca pripala Borni Đureku iz Tondacha, dok je najbolji golman Borna Car, a najbolji igrač Vilim Car, obojica iz Bubamare. Nagradu za najboljeg igrača zagića podijelili su Marko Tuškan i Petar Buden iz Ivančice, najbolji golman je Teo Gregurić iz Rudara, a nagradu za najboljeg strijelca dobili su Maks Arich iz Ivančice i Toto Šipek Glavač iz Dubrave Zabočke.

Interne nagrade

Dodijeljene su i interne nagrade Ivančice za proteklu sezonu igračima koji su postigli najviše golova, a to su za limače Bruno i Dino Belščak, a za zagiće Marko Tuškan i Maks Arich. Posebnu zahvalnicu za donaciju dobila je rođakinja pokojnog Šike, Dada Jurec iz Dubaija. U programu su nastupile Zlatarbistričke mažoretkinje.

FOTO: Radio Zlatar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba