U Humu na Sutli se 5. i 6. srpnja održava 14. izdanje Hoomstocka

LET 3, KRANKŠVESTER, VOJKO V, KAWASAKI 3P: Objavljen raspored izvođača po danima

Objavljeno: 27.06.2019. IB

U Humu na Sutli se 5. i 6. srpnja održava 14. Hoomstock. Dosadašnjem line up-u, pridružuju se još The Degs, band koji je pobijedio na natječaju “Zasviraj na Hoomstocku“ te Vrulja, ovogodišnji pobjednik HGF-a u Zaboku, čime se finalizirao popis izvođača. U petak, 5. srpnja, tako će nastupiti LET 3, Krankšvester, Svemirko, Porto Morto, Haiku Garden, Pseća Plaža, The Degs i Jogurt & Vlad’o, a u subotu, 6. srpnja, Vojko V, Kawasaki 3P, M.O.R.T., Paul The Walrus, Them Moose Rush, Domagoj Šimek, Vrulja i Jogurt & Vlad’o.

Otvorene prijave

I dalje su otvorene prijave za volontere i besplatni kamp. Za volontiranje se mogu prijaviti svi zainteresirani, uz uvjet da imaju 16 ili više godina, a od volontera se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Radno vrijeme im je od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola. Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za vrijeme radnog vremena, zahvalnicu festivala te upisivanje u volontersku knjižicu.
Cijena festivalske ulaznice je 80 kuna, a mogu se nabaviti u Hum na Sutli, u Pivnici Cantina i Caffe baru “Prijatelj”, u Krapini u Barrocku te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio, gdje su standard festivalske ulaznicu te “Okupi ekipu“ – paket od tri ulaznice za 200 kuna. Na ulazu će cijena biti 100 kuna, a moći će se kupiti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 70 kuna.

Radionice za djecu

Program starta u četvrtak, 4. srpnja, otvaranjem Hoomstock Juniora, s izradom zmajeva i radionicom o životu bez otpada. Radionice su namijenjene predškolcima i osnovnoškolcima i potrebno je prijaviti se, putem e-maila [email protected]. Bit će tu i nastup Kerekesh Teatra i mažoretkinja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba