U ispunjenoj dvorani OŠ K. Š. Gjalskog, “Zabočki mališani” održali tradicionalni godišnji koncert

Oduševili publiku svojim izvedbama dječjih pjesama, a pripremljen je i zdrav i fin domjenak

Objavljeno: 05.06.2019. IB

“Zabočki mališani”, dječji zbor Društva Naša djeca Zabok, u subotu je u prepunoj dvorani Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog održao svoj tradicionalni godišnji koncert, koji se svake godine održava povodom Dana grada Zaboka.

Dvije predstave

Koncert su započeli pjesmom “Kišica“, a pridružili su im se “Lutkari“ Osnovne škole, s učiteljicama Ljiljanom Mokrovčak i Ružom Novak. Posebno za ovu prigodu, a u sklopu projekta “Zdravo i fino“, pripremili su predstave o povrću i voću “Gusjenica“ i “Voćna salata“ te oduševili svojim lutkarskim improvizacijama sve prisutne, a “Zabočki mališani” su popratili njihov nastup svojim autorskim pjesmama s CD-a “Zdravo i fino”. Za kraj su svi izvođači izveli pjesmu “Kad si sretan“. Zbor su pratile Lidija Jadek na klaviru i Doris Tkalčević na violini, koje su se i same predstavile skladbom “Canzonetta”, Dore Pejačević. Voditelji programa bili su Lana Repovečki i Luka Tisanić. Na ulazu u dvoranu bila je postavljena izložba radova učenika zabočke osnovne škole i djece iz Dječjeg vrtića “Zipkica”, nastalih u sklopu projekta “Zdravo i fino“, a organizatori su pripremili i zdravi i fini domjenak.

Zahvala Gradu

Na koncertu su bili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek i njegova zamjenica Valentina Đurek, a predsjednica DND-a Sonja Borovčak zahvalila je Gradu Zaboku, koji daje potporu aktivnostima DND-a, kao i roditeljima, djedovima i bakama, koji vode djecu na probe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba