Povodom nove pjesme “Dođi mami”, popularna pjevačica Maja Šuput odlučila je umjesto “nagradnjače”, napraviti “dolaznjaču”. Od svojih je fanova na društvenim mrežama zatražila da izaberu najpopularnijeg konobara, kojeg će posjetiti u njegovom kafiću da joj toči, baš kao što kaže stih u pjesmi “Konobaru, samo toči, toči…” I našla ga je – u Krapini. Radi se o Karlu Konjiću (25), konobaru iz Ilir Bara, čija je nominacija osvojila najviše lajkova i komentara i zbog kojeg Maja Šuput ovog četvrtka dolazi u Krapinu.

Prisutna i trema

– Maja je željela organizirati dolazak u neki kafić, slučajnim odabirom, povodom promocije svoje nove pjesme. Pravila “dolaznjače” bila su da se tagira konobar i kafić i jednostavno se dogodila lavina lajkova i komentara, na što sam iznimno ponosan – otkrio nam je Karlo, a nas je zanimalo je li Majin fan.
– Jesam, nekoliko sam je puta imao prilike vidjeti na nastupima, sviđa mi se što je energična, puna pozitive i širi dobru vibru – kaže.
Druženje u četvrtak neće biti privatno, već su pozvani svi Majini fanovi. Dolazak pjevačice najavljen je za 18 sati, a nastupit će Grupa Šarmeri.
– Potrudit ću se dočekati je kako ona to i zaslužuje, uz prigodni bend i dobru atmosferu. Naravno da je trema prisutna, ali očekujem dobru atmosferu, zabavu i da mi pokloni jedan mikrofon Majushka, da mogu i izvan radnog vremena zabavljati kolege – smije se Karlo.

Voli svoj posao

Pitali smo ga i je li očekivao pobjedu.
– Nisam očekivao toliku podršku i lavinu komentara, doslovno smo srušili Majin Facebook i Instagram. Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su mi omogućili da upoznam legendarnu i uvijek veselu Maju Šuput i nadam se da ćemo se u četvrtak lijepo podružiti i porazgovarati – ističe naš sugovornik, koji u Ilir baru radi od 2015. godine, te kaže kako voli svoj posao zbog super ekipe, dinamične atmosfere, super vikenda i partyja.
– Pratite našu stranicu jer dolazi vruće ljeto, a ja sam tu da mi drugi kažu “konobaru samo toči, toči” – zaključuje Karlo.