SKROZ JE ODUŠEVIO! Popularna pjevačica odlučila je svoju novu pjesmu promovirati u Zagorju, a za sve je kriv – Karlo Konjić

Upoznajte konobara zbog kojeg Maja Šuput u četvrtak dolazi u Krapinu

Objavljeno: 24.04.2019. Jelena Jazbec

Povodom nove pjesme “Dođi mami”, popularna pjevačica Maja Šuput odlučila je umjesto “nagradnjače”, napraviti “dolaznjaču”. Od svojih je fanova na društvenim mrežama zatražila da izaberu najpopularnijeg konobara, kojeg će posjetiti u njegovom kafiću da joj toči, baš kao što kaže stih u pjesmi “Konobaru, samo toči, toči…” I našla ga je – u Krapini. Radi se o Karlu Konjiću (25), konobaru iz Ilir Bara, čija je nominacija osvojila najviše lajkova i komentara i zbog kojeg Maja Šuput ovog četvrtka dolazi u Krapinu.

Prisutna i trema

– Maja je željela organizirati dolazak u neki kafić, slučajnim odabirom, povodom promocije svoje nove pjesme. Pravila “dolaznjače” bila su da se tagira konobar i kafić i jednostavno se dogodila lavina lajkova i komentara, na što sam iznimno ponosan – otkrio nam je Karlo, a nas je zanimalo je li Majin fan.
– Jesam, nekoliko sam je puta imao prilike vidjeti na nastupima, sviđa mi se što je energična, puna pozitive i širi dobru vibru – kaže.
Druženje u četvrtak neće biti privatno, već su pozvani svi Majini fanovi. Dolazak pjevačice najavljen je za 18 sati, a nastupit će Grupa Šarmeri.
– Potrudit ću se dočekati je kako ona to i zaslužuje, uz prigodni bend i dobru atmosferu. Naravno da je trema prisutna, ali očekujem dobru atmosferu, zabavu i da mi pokloni jedan mikrofon Majushka, da mogu i izvan radnog vremena zabavljati kolege – smije se Karlo.

Voli svoj posao

Pitali smo ga i je li očekivao pobjedu.
– Nisam očekivao toliku podršku i lavinu komentara, doslovno smo srušili Majin Facebook i Instagram. Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su mi omogućili da upoznam legendarnu i uvijek veselu Maju Šuput i nadam se da ćemo se u četvrtak lijepo podružiti i porazgovarati – ističe naš sugovornik, koji u Ilir baru radi od 2015. godine, te kaže kako voli svoj posao zbog super ekipe, dinamične atmosfere, super vikenda i partyja.
– Pratite našu stranicu jer dolazi vruće ljeto, a ja sam tu da mi drugi kažu “konobaru samo toči, toči” – zaključuje Karlo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba