Ako niste stariji od 28 godina, imate potrebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, te niste član političke stranke – ovo je prilika za vas:

MUP zapošljava 750 novih policajki i policajaca

Objavljeno: 07.03.2019. JJ

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini. Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 9. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u MUP (policijske uprave, odnosno, ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe. Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju, nemaju navršenih 28 godina na dan 9. rujna 2019., imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, su osobno dostojni za obavljanje policijske službe te da nisu članovi političke stranke.
Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33, s naznakom “Za natječaj”. Rok za podnošenje prijave je od 1. ožujka do 31. srpnja 2019.
Informacije o uvjetima natječaja, načinu natjecanja, pravima i obavezama dostupne su na internetsko stranici MUP-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba