VIDEO: Na Fašničkom koncertu Glazbene škole u Varaždinu, publiku oduševio nastup zbora pod vodstvom profesora Tomislava Cvrtile, kojemu je ovo bio oproštajni koncert

KAD PROFESOR POLUDI: Pogledajte urnebesnu transformaciju u legendarnog Freddieja Mercuryja

Objavljeno: 06.03.2019. zagorjeinternational

Tradicionalni Fašnički koncert Glazbene škole u Varaždinu ponovno je oduševio publiku u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu, i u kostimografskom, i u glazbenom dijelu, piše Varaždinski.hr.
Posebno je upečatljiv bio zajednički nastup profesora i učenika, koji su izveli skladbu “Bohemian Rhapsody”, britanskog sastava Queen. Bio je to ujedno i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile, koji je prilikom izvedbe skladbe utjelovio legendarnog Freddieja Mercuryja, izazvavši ovacije publike.

FOTO: Glazbena škola u Varaždinu/Facebook

Inače, u programu Fašničkog koncerta sudjelovao je velik broj učenika Glazbene škole u Varaždinu – od predškolskog zbora, zbora mlađeg i starijeg uzrasta, udaraljkaša, harmonikaša i klarinetista, tamburaškog i gudačkog orkestra pa sve do pojedinačnih nastupa učenika osnovne i srednje glazbene škole i Big Banda Glazbene škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba