POZIVAJU SE ZAGORSKE ŠKOLE DA SE PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE

Krapinsko – zagorska županija ovogodišnji je partner “Znanstvenog piknika”, koji će se održati u Zagrebu od 25. do 27. svibnja

Objavljeno: 06.04.2018. zagorjeinternational

U Uredu župana održan je sastanak predstavnika Udruge “Profesor Baltazar”, predstavnika Krapinsko-zagorske županije, Muzeja Hrvatskog zagorja te osnovnih i srednjih škola koje su zainteresirane za sudjelovanje na ovogodišnjem “Znanstvenom pikniku”.

Promocija znanosti

“Znanstveni piknik”, čiji je ovogodišnji partner Krapinsko–zagorska županija, projekt je popularizacije znanosti i umjetnosti, međunarodno događanje na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu, ali i zainteresirati mlade ljude i one koji se tako osjećaju da odaberu znanost kao svoj životni poziv. Organizator hrvatskog “Znanstvenog piknika” je Udruga “Profesor Baltazar”, koja promiče pozitivne vrijednosti koje predstavlja lik profesora Baltazara, odnosno, sudjeluje i podržava projekte koji doprinose razvoju znanja i inovativnosti, te poticanju stvaralaštva i kreativnosti.

Online prijavnica

Pozivaju sve škole s područja Krapinsko-zagorske županije da se prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem “Znanstvenom pikniku” koji će se održati u Zagrebu od 25. do 27. svibnja, na Otoku Univerzijade na Jarunu. Informacije o Pikniku i prijavnica dostupne su na http://znanstvenipiknik.weebly.com/.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba