U KRAPINI GOSTUJE MLADA GLAZBENA SENZACIJA IZ SLAVONIJE

Veliki koncert Mije Dimšić 9. ožujka u Festivalskoj dvorani

Objavljeno: 21.02.2018. JJ

U krapinskoj Festivalskoj dvorani u petak, 9. ožujka, gostovat će Mia Dimšić, trenutno jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica. U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, izvedbom, pojavom i pjesmama osvojila najprije srca fanova, a zatim i vrhove svih top lista. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom, koji redovito nastaju nakon svakog njezinog nastupa.

Glazbene nagrade

Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz glazbenu nagradu “Porin”, nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje “Zlatna ploča” za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar” i dobitnica nagrade “Zlatni val” za “Život nije siv”, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

Koncert u Lisinskom

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”. Nominirana je za prvu nagradu “Zlatni studio” u kategoriji “Pjevačica godine” te za Večernjakovu ružu u kategoriji “Glazbenik godine”.
Koncert je na rasporedu u 19.30 sati, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane od utorka do petka u vremenu od 13 do 17 sati, sat vremena prije koncerta te putem sustava www.ulaznice.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba