SASTANAK HRVATSKOG I SLOVENSKOG MOTOCIKLISTIČKOG SAVEZA URODIO PLODOM – STIŽU DOBRE VIJESTI

MOTOCROSS SEZONA OTVARA SE U ZABOKU: 31. ožujka na stazi Vučak posjetitelji će moći uživati u majstorijama najboljih hrvatskih i slovenskih vozača

Objavljeno: 18.01.2018. JJ

Članovi Moto športskog društva Zabok proteklog su vikenda u Zaboku organizirali dva važna sastanka. Susreli su se predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza s predstavnicima Automoto zveze Slovenije, o suradnji u organizaciji motociklističkih natjecanja ove kalendarske godine.

Preliminarni kalendari

Prihvaćena je kandidatura MŠD-a Zabok da se zajednička utrka prvenstva Slovenije i Hrvatske u Hrvatskoj održi na zabočko stazi Vučak, i to 31. ožujka. Ljubitelji motocrossa moći će uživati u majstorijama najboljih slovenskih i hrvatskih vozača, a zabočka utrka zapravo će biti prva službena utrka motocrossa u Hrvatskoj ove godine.

Odmah nakon sastanka s predstavnicima Slovenskog saveza, održan je i sastanak Sportskog odbora Hrvatskog motociklističkog saveza. Na sastanku su raspravljene promjene u pravilnicima pojedinih disciplina, kao i preliminarni kalendari za natjecanja u ovoj sezoni.

“Noć prvaka HMS-a”

Napravljene i posljednje pripreme za “Noć prvaka HMS-a”, koja će se održati 27. siječnja u Jastrebarskom. Radi se o svečanosti proglašenja prvaka Hrvatske u svim disciplinama motociklističkog sporta na kojoj će i MŠD Zabok te njegovi vozači i članovi dobiti priznanja za rezultate postignute prošle natjecateljske sezone. Na sastanku se razgovaralo i o pripremama za najvažniji ovogodišnji događaj Hrvatskog motociklističkog saveza, a to je sudjelovanje motocross reprezentacije na Svjetskom kupu nacija u motocrossu, koji se u listopadu održava u SAD-u.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba