ODRŽANO III. KOLO LIGE VETERANA ŠPORTSKO – RIBOLOVNOG SAVEZA KZŽ

Pobjednici Renato Dugorepec iz ŠRD-a “Pastrva” i Kristijan Ivanek iz ŠRK-a “Klen”

Objavljeno: 28.07.2017. JJ

Na jezerima Jarki u Stubičkim Toplicama održano je III. kolo Lige veterana Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije, u disciplini lov ribe udicom na plovak. U dvije kategorije, “clasic” i “activ”, nastupila su trideset i četiri natjecatelja.
U kategoriji activ, prvi je bio Renato Dugorepec iz ŠRD-a “Pastrva” Zlatar, s ulovom od 23.330 grama, ispred drugoplasiranog Božidara Magdića iz ŠRD-a “Sutla” Klanjec, s ulovom od 18.950 grama i trećeplasiranog Tomislava Berkovića iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s ulovom od 17.550 grama. Nakon održana tri kola, u kategoriji activ vodi Tomislav Berković, ispred drugoplasiranog Danijela Dominka iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina i Božidara Magdića iz “Sutle” Klanjec.
U kategoriji clasic, prvi je bio Kristijan Ivanek iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje, s ulovom od 17.400 grama, ispred drugoplasiranog Mladena Ljubića iz ŠRD-a “Stubaki” Stubičke Toplice, s ulovom od 9010 grama i trećeplasiranog Zlatka Ivaneka iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje, s ulovom od 8740 grama.
Nakon održana tri kola, u ukupnom poretku u kategoriji clasic vodi Kristijan Ivanek, na drugom mjestu je Željko Hren iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, a na trećem Josip Peharec iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje. Sljedeće, IV. kolo Lige veterana ŠRS-a KZŽ bit će u subotu, 19. kolovoza, na Buljbačevom rukavcu u Oroslavju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba