U GORNJOJ STUBICI ODRŽANE 4. SPORTSKE IGRE BRANITELJA

Branitelji iz triju županija natjecali se u alki, kartanju bele, kuglanju i pripremi kotlića

Objavljeno: 11.07.2017. JJ

U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata “Sveti Juraj”, u Gornjoj Stubici dana održane su četvrte po redu Sportske igre branitelja. Sudjelovalo je 18 braniteljskih udruga iz Krapinsko – zagorske, Vukovarsko – srijemske, Karlovačke i Sisačko – moslavačke županije.

Rudolf Perešin

Sportske igre otvorio je predsjednik UBDR-a “Sveti Juraj” Ivan Ilinić, a nakon toga prisutnima su se prigodnim govorom obratili krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić. Otvorenju su nazočili i predsjednica Općinskog vijeća Gornje Stubice Đurđica Labaš i zamjenik načelnika Vladimir Škvorc. Nakon otvorenja, branitelji, župan i općinska delegacija uputili su se u Spomen – park Rudolfa Perešina u središtu Gornje Stubice, gdje je položeno cvijeće i zapaljene svijeće za sve poginule i umrle hrvatske branitelje. Prije polaganja vijenca, prigodnu molitvu izgovorio je vlč. Nikola Platužić.

Nagrade za pobjednike

Povratkom u Sportski centar, započele su sportske igre i druženje branitelja. Branitelji su se natjecali u četiri discipline: alka u tačkama, kartanje bele, viseća kuglana i kuhanje kotlića. Nagrade najuspješnijim ekipama podijelili su načelnik Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc, te predsjednik i tajnik udruge UBDR-a “Sveti Juraj” Ivan Ilinić i Stjepan Lešković – Sony.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba