Čačić – predsjednik Reformista

“Cilj nam je osvojiti 1,5 do 2 posto svih vijećničkih mandata”

Objavljeno: 20.02.2017. zagorjeinternational

U Kongresnoj dvorani “Globus” Zagrebačkog velesajma, održan je Treći izvještajno – izborni sabor Reformista. Na Saboru je bilo 352 delegata iz cijele Hrvatske i gostiju. Nazočne delegate na saboru Reformista pozdravili su i Krešo Beljak, predsjednik HSS-a i saborski zastupnik, Rajko Ostojić – potpredsjednik SDP-a, Drago Prgomet – saborski zastupnik HDZ-a te predstavnici stranke “Naprijed Hrvatska – Progresivni savez” Boris Kladar i Renato Petek. Sabor je s 351 glasom “za” i uz jedan nevažeći listić izabrao dosadašnjeg predsjednika Radimira Čačića.

Čačić za župana

Na Saboru stranke je istaknuto kako im je izborni cilj za predstojeće lokalne izbore osvajanje 1,5 do 2 posto svih vijećničkih mandata. U izvršnoj vlasti cilj im je izbor kandidata za gradonačelnike u Varaždinu, Petrinji, Šibeniku i Vrbovcu, izbor načelnika u nizu općina, kao i izbor Radimira Čačića za župana Varaždinske županije. Reformisti očekuju vrlo dobre rezultate svojih izbornih lista na sjeveru Hrvatske – u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko – zagorskoj županiji, zatim u Sisačko – moslavačkoj županiji, u Dalmaciji – u Šibeniku, Zadru, Visu i u Karlovcu, kao i u još nekim drugim gradovima i općinama u Primorsko – goranskoj županiji te u Slavoniji.

Dobar rezultat i u Zagrebu

Zagrebačka Gradska organizacija Reformista očekuje vrlo dobar rezultat i u Zagrebu, koji će omogućiti sudjelovanje Reformista i u Gradskoj skupštini grada Zagreba i u vijećima gradskih četvrti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba