Uspjeh učenika ŠUDIGO-a

Učenici ŠUDIGO-a se iz Pule vratili s dvije prve i trećom nagradom

Objavljeno: 03.05.2016. mladenmandic

Zabočka Srednja škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću ponavlja uspjehe na državnim natjecanjima iz umjetnosti. Ove godine s državnog natjecanja, odnosno izložbi učenika osnovnih i srednjih škola, iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2016. koje se proteklog vikenda održalo u Školi primijenjenih umjetnosti u Puli , zabočki učenici i njihovi mentori vratili su se s osvojene dvije prve i jednom trećom nagradom.

Eva Novak, učenica prvog razreda likovne umjetnosti i dizajna osvojila je dvije prve nagrade zlatnog sjaja i to 1. generacijsku nagradu, te za rad u radionici na Državnom natjecanju na temu Poticaj uz mentoricu profesoricu Carmen Bačura Potočić.

Gabrijel Krušelj, učenik trećeg razreda industrijskog dizajna osvojio je treće mjesto u kategoriji teme Poticaja realiziranih likovnim izrazom na temelju istraživačkog rada, s mentoricom Mirjanom Smolić.


Na državnom prvenstvu u Varaždinu

Zabočanima i treće mjesto u kategoriji Multimedija

Alen Kralj i Martin Kovačić, učenici četvrtog razreda medijskih tehničara, pod mentorstvom profesorice Sabine Mikelić, mag. animiranog filma i novih medija, osvojili su treće mjesto na Državnom natjecanju učenika i učenica srednjih škola Hrvatske iz sektora Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije.
Natjecanje je ove godine obilježila visoka kvaliteta produciranih radova čime je ŠUDIGO Zabok osvojenim trećim mjestom u iznimno jakoj konkurenciji u području multimedije za glazbeni spot – “Ideju težaki”, u izvedbi zbora Kamene babe / Hor, vrlo zadovoljan postignutim rezultatima.
Natjecanje se održalo pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te Elektrostrojarske škole u Varaždinu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba