NEZAVISNA PLATFORMA SJEVER: Robert Greblički, načelnik Velikog Trgovišća i treći na listi br. 13, poziva vas da ove srijede izađete na izbore

“Sjever to zaslužuje – svojim glasom nam dopustite da uspješan rad iz svojih sredina prenesemo na čitavu RH”

Objavljeno: 15.04.2024. zagorjeinternational

Nezavisna platforma Sjever (NPS) na sjeveru Hrvatske okuplja već više od 20 nezavisnih načelnika i gradonačelnika, predvođenih međimurskim županom Matijom Posavcem. Na parlamentarne izbore ove srijede izlaze sa svojom listom br. 13, na čijem je trećem mjestu načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički.

Žila kucavica

– Osim mene, na listi su ljudi koji su izabrani imenom i prezimenom i koji su se svojim radom dokazali na lokalnim i regionalnim razinama. Svoje znanje i iskustvo prenijet ćemo na cijelu Hrvatsku. Kako nismo, tako i nećemo obećavati ono što ne možemo ispuniti. Program nam je jednostavan – smanjiti administraciju na svim poljima – svima koji koriste natječaje pojednostaviti aplikacije i pravdanje sredstava, zatim ukinuti pojedine nepotrebne agencije te sliku Sjevera preslikati na državnu razinu i vratiti Sjeveru preko projekata ono što zaslužuje – kaže Greblički i dodaje:

Broj 3

– Sjever Hrvatske žila je kucavica Hrvatske te želimo da se to zna i poštuje. Budite dio naše vizije koja uključuje besplatno predškolsko obrazovanje za svu našu djecu, dovoljan kapacitet financijski prihvatljivih mjesta u centrima za starije i nemoćne osobe, priuštivo stanovanje za mlade obitelji i kvalitetnu prometnu povezanost. Pozivam vas stoga da prvenstveno izađete na izbore, razmislite tko može unaprijediti našu zemlju, a potom date glas. Još jednom pozivam da to bude Nezavisna platforma Sjever. Jer mi znamo kako. Nalazimo se na listi 13. NEZAVISNA PLATFORMA SJEVER – zaključuje Greblički, koji je broj 3 na spomenutoj listi, dok je još jedna Zagorka, načelnica Zagorskih Sela, Ksenija Krivec Jurak na broju 7.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba