Radilo se o 51-godišnjaku koji je bio za volanom svog Peugeota

DIVLJAO PO NOVOM ZAGREBU: Razbio četiri auta i umalo probio ogradu parka punog djece

Objavljeno: 14.04.2024. zagorjeinternational

Muškarac (51) prenoćio je u policijskom pritvoru nakon što je u subotu uvečer obijesno vozio Novi Zagrebom. Penjao se na rubnjake, udarao aute, vozio krivim smjerom te se zabio u ogradu parka punog djece, prenosi 24sata.

Policija ga je okružila na Naserovom trgu i blokirala mu put. Izvukli su ga iz auta i stavili su mu lisice. Imao je neke manje ozljede te je samo u gaćama ležao na travi. Nije mogao niti ustati.

Ispričao nam je to jedan od svjedoka sumanutog divljanja u prometu koje je u suboru uvečer uznemirilo stanare Novog Zagreba.

Kako su nam potvrdili iz PU zagrebačke, radilo se o 51-godišnjaku koji je bio za volanom svog Peugeota. Vozio je ulicom Trnsko prema zapadu gdje je prvo kod broja 97a naletio na otvorena vrata zaustavljenog Alfa Romea. Nastavio je voziti i u zavoju kod broja 9e izgubio je kontrolu i prešao u suprotni smjer.

– Udario je u rubnjak i raslinje i nastavio je voziti prema Nehruovom trgu. Vožnjom suprotnim smjerom opet je naletio na rubnjak, dvorišnu ogradu pa automobil marke KIA, koji je ondje bio parkiran. Nastavio je voziti pa udario u Peugeota kojeg je odbacio dalje. Ponovno je udario u rubnjak pa u parkirani Volkswagen – kažu nam iz policije.

Pobjegao je odandje, no ubrzo su ga uz uporabu sile uhitili i odveli u postaju. 

– Kriminalističko istraživanje je u tijeku – kažu iz policije.

Zasad nemaju podatak je li bio pod utjecajem alkohola ili droga, no svjedoci kažu kako nije bio ‘pri sebi’.

– Ograda u koju je udario čuva dječji park u kojem je bilo puno djece. Bojim se i pomisliti što bi bilo da ju je probio. Kad su ga policajci vodili, izgledao je da je bio pijan – kaže nam čitatelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba