Kandidati s liste HDZ-HNS-HSLS-HSU-HDS predstavili svoj program i podružili se s građanima Donje Stubice

“Stubički kraj će i dalje biti u fokusu Vlade RH-a”

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

Kandidati s liste HDZ-HNS-HSLS-HSU-HDS za III. izbornu jedinicu s područja Krapinsko – zagorske županije u subotu su se družili i predstavili program pobjedničke liste simpatizerima stranke i biračima u Donjoj Stubici. 

Saborski zastupnik, predsjednik HDZ-a Krapinsko – zagorske županije i 2. na listi, Zoran Gregurović, podsjetio je na brojne projekte koji su realizirani ili se provode uz pomoć EU fondova, Fonda solidarnosti odnosno preko mjera i programa Vlade RH-a i resornih ministarstava. 

– Jedan od najvećih projekata koji se realizira kroz navedene mjere je zasigurno obnova dvorca Stubički Golubovec za što je s nacionalne razine osigurano više od 9 milijuna eura. Naravno da moram istaknuti i obnovu javnih i privatnih objekata koji su stradali u potresu. Sve to samo je dio projekata odnosno investicija koje se mjere u milijunima eura budući je na području Donje Stubice obnovljeno desetak prometnica – naveo je Gregurović te je spomenuo i obnovu stare zgrade Caritasa, unutrašnjosti Fellerove zgrade, Pučkog otvorenog učilišta i crkve Presvetog Trojstva. Riječ je dodatnim projektima gdje se iznosi mjere u milijunima eura. 

Najavio je da će stubički kraj i dalje biti u fokusu Vlade RH-a i da će taj kraj u zastupnicima HDZ-a u Hrvatskom saboru i u njemu osobno imati svoj glas u Zagrebu. 

Uz Gregurovića, u Donjoj Stubici su bili kandidati Žarko Tušek i Zdravko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba