ODLIČNA PRILIKA: Provjerite zadovoljavate li uvjete za rad kod svjetskog lidera

DW Reusables ima otvorene tri pozicije

Objavljeno: 02.04.2024. zagorjeinternational

DW Reusables svjetski je lider u višekratnoj brizganoj ambalaži kao što su gajbe za piće, palete, nosiljke, kao i druga rješenja prilagođena kupcima. 

S više od 60 godina iskustva u povratnim gajbama za piće, rade za najpoznatije robne marke, a sa sjedištem u Belgiji i četiri proizvodne lokacije u Poljskoj, Španjolskoj i dvije u Hrvatskoj, u Humu na Sutli i Vojniću, strateški su igrač. Također, tvrtka brine o okolišu, stoga su svi proizvodi dizajnirani za kružno gospodarstvo, a pružaju i pomoć kupcima diljem svijeta da poboljšaju svoje ciljeve održivosti zamjenom jednosmjerne ambalaže povratnim sustavima zatvorene petlje.  

Potpomognut vrijednostima tvrtke kao što su jedan tim, brižnost, predanost i inovacija, njihov pristup raznolikosti i uključenosti temelji se na prepoznavanju da je idealno radno okruženje ono koje omogućuje svim zaposlenicima da rade najbolje što mogu i razviju svoj puni potencijal. 

Iz tvrtke DW Reusables ovim putem ističu kako imaju otvorena radna mjesta na tri pozicije, a prva od kojih je Marketing Manager CEE regija (na daljinu). 

Marketing Manager 

Traži se entuzijastičnog voditelja marketinga koji će potaknuti marketinške napore tvrtke  u srednjoj i istočnoj Europi. Ovo je privremeno radno mjesto na puno ili pola radnog vremena za nekoga s prethodnim iskustvom u B2B marketingu i stvaranju sadržaja. Potrebna su povremena putovanja.  

Odgovornosti uključuju: Razvijanje strategije i taktike kako bi se pročulo o tvrtki, zatim odgovornost za razvoj i provedbu lokalne komunikacijske i digitalne marketinške strategije za Poljsku, Češku, Rumunjsku i druga tržišta srednje i istočne Europe u razvoju na temelju situacije na lokalnom tržištu, implementiranje uspješne marketinške kampanje za postojeće kupce i nove potencijalne kupce te upravljanje njihovom implementacijom od ideje do izvedbe, organiziranje promocije na sajmovima, uključivanje marketinških kanala kao što su stvaranje sadržaja, upravljanje izložbom, promidžba, prijave za nagradu, kampanje za stvaranje potencijalnih klijenata, pisanje tekstova, analiza učinka, podrška prodajnom timu CEE regije za prepoznavanje mogućnosti umrežavanja i priprema prezentacija za razne događaje, izrada privlačnog sadržaja za našu web stranicu koji će generirati promet, izgradnju strateških odnosa i partnerstva s ključnim igračima u industriji, priprema i nadziranje marketinškog proračuna i pravilna upotreba sredstva, nadgledanje i odobravanje marketinškog materijala, od tiskanih brošura do studija slučaja i digitalnih kampanja te mjerenje i izvješćivanje o izvedbi marketinških kampanja, uvid i procjena u odnosu na ciljeve. 

Kandidati trebaju posjedovati sljedeće vještine: Izvrsne pisane i verbalne komunikacijske vještine, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, drugi CEE jezici su plus, dokazano iskustvo u marketingu, dokazano iskustvo u postavljanju marketinških kampanja koje angažiraju, educiraju i motiviraju, snažne vještine pisanja tekstova te poznavanje CRM/ERP sustava. 

Valja napomenuti kako tvrtka nudi: Konkurentna primanja i dodatni benefiti, prijateljska i poticajna radna atmosfera, profesionalno, internacionalno i vrlo dinamično okruženje  te priliku za daljnji profesionalni razvoj. 

Radnik u proizvodnji 

Nadalje, DW Reusables je u potrazi za kandidatima za mjesto radnika u proizvodnji. Ako želite biti dio dinamičnog okruženja gdje se stvaraju visokokvalitetni proizvodi koji ujedno brinu o okolišu, onda je ovo prava prilika za vas. Pridružite se i budite dio tima koji inspirira promjene i postavlja standarde u industriji.  

Odgovornosti uključuju: dorada i vizualna kontrola plastičnih proizvoda kod automatskog ili poluautomatskog rada stroja na kraju transportne trake u skladu s radnim uputama, operacijskim listama i ovjerenim referentnim uzorkom kvalitete, postavljanje sita ili priprema proizvoda za sitotisak ili rad na poluautomatskom stroju za sitotisak ili vizualna kontrola u odnosu na ovjereni referentni uzorak, paletiziranje i označavanje gotovog proizvoda, izvješćivanje Voditelja smjene IP ili Voditelja smjene sitotiska u slučaju odstupanja kvalitete proizvoda od ovjerenog referentnog uzorka kvalitete, posluživanje strojeva za sortiranje, pakiranje i odlaganje proizvoda na za to određeno mjesto te održavanje radnog mjesta urednim i čistim. 

Dok potrebne vještine koji kandidat treba zadovoljavati uključuju: Prethodno iskustvo u radu s procesima brizganja proizvoda, razumijevanje osnovnih tehničkih principa i sposobnost rada s industrijskom opremom, mogućnost pažljivog praćenja specifičnih uputa i standarda kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda te sposobnost učinkovite suradnje u timskom okruženju. 

Poslovni analitičar 

Uz to, tvrtka DW Reusables ima otvoreno mjesto za poslovnog analitičara. Kao poslovni analitičar za pogone u Hrvatskoj i Poljskoj imat ćete ključnu ulogu u nadziranju i optimiziranju naših financijskih operacija. Bit ćete odgovorni za analizu financijskih podataka, praćenje učinka i pružanje strateških uvida za donošenje odluka. Ova pozicija zahtijeva dobro razumijevanje financijskih načela i zamršenosti proizvodnih procesa. 

Odgovornosti podrazumijevaju: Financijska analiza: Analiziranje proizvodnih troškova, odstupanja i metrike učinka kako bi se identificirala područja za poboljšanje i prilike za uštedu. Razvoj financijskih modela i predviđanja za podršku planiranju proizvodnje i donošenju odluka, budžetiranje i predviđanje: Suradnja s voditeljima tvornica na izradi godišnjih proračuna i predviđanja. Praćenje izvedbe proračuna, istraživanje odstupanja i davanje preporuka za korektivne radnje, praćenje učinka: Uspostavljanje ključnih pokazatelja učinka (KPI) za proizvodne aktivnosti i redovito praćenje učinka u odnosu na ciljeve. Identificiranje trendova, rizika i prilika za optimizaciju učinkovitosti i produktivnosti, kontrola troškova: Provođenje mjera kontrole troškova kako bi se smanjio otpad, smanjili troškovi i povećala profitabilnost. Provođenje analize troškova i korištenje za proizvodne inicijative i ulaganja, poboljšanje procesa: Pokretanje inicijative za kontinuirano poboljšanje unutar pogona kako bi se pojednostavili procesi, povećala produktivnost i smanjili troškovi. Bliska suradnja s međufunkcionalnim timovima kako bi se implementirale najbolje prakse i mjere učinkovitosti, sukladnost i upravljanje rizikom: Osiguranje usklađenosti s regulatornim zahtjevima i internim politikama koje se odnose na financijsko izvješćivanje i kontrolu. Identificiranje i ublažavanje financijskih rizika koji mogu utjecati na proizvodne operacije, financijska podrška: Povremena podrška lokalnom odjelu financija u hrvatskoj u procesu zatvaranja mjesečnih troškova.  

Zahtjevi i vještine koje kandidat treba ispuniti: Diploma prvostupnika financija, računovodstva, poslovne administracije ili srodnih područja, dokazano iskustvo (Pet godina) kao financijski analitičar, poslovni kontrolor ili slična uloga u proizvodnji ili proizvodnom okruženju, jake analitičke vještine sa sposobnošću tumačenja složenih financijskih podataka i izvlačenja korisnih uvida, poznavanje tehnika financijskog modeliranja, proračuna i predviđanja, izvrsne komunikacijske i međuljudske vještine, uz sposobnost učinkovite suradnje s međufunkcionalnim timovima, dobro razumijevanje proizvodnih procesa, načela troškovnog računovodstva i upravljanja zalihama, napredno poznavanje Microsoft Excela, Microsoft Power BI i ERP softvera (poznavanje IFS-a se smatra plusom) te dokazana sposobnost napredovanja u brzom, dinamičnom okruženju i upravljanja višestrukim prioritetima. 

Valja napomenuti kako se sve prijave šalju na e-mail adresu: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba