Sudjelovali pripravnici HPS-a iz cijele Hrvatske

U Radoboju održan tečaj planinarskih vodiča

Objavljeno: 28.03.2024. zagorjeinternational

Vikendima od 16. do 17. ožujka te od 23. do 24. ožujka, u Planinarskom domu u Radoboju održan je sveobuhvatni tečaj za planinarske vodiče HPS-a. Na događaju su sudjelovali razni planinarski klubovi diljem Hrvatske, uključujući HPD ‘Bilo’ Koprivnica, HPD ‘Runolist’ Zagreb, HPD ‘Sokol’ Zagreb, HPD ‘Vinica’ Duga Resa, HPD ‘Zagreb-Matica’ Zagreb, HPD ‘Željezničar’ Zagreb, KPD Zagreb, PD ‘Grafičar’ Zagreb, PD ‘Medvednica’ Zagreb, PD ‘Nad vrhom’ Zagreb, PDS ‘Naftaplin’ Zagreb, PDS ‘Velebit’ Zagreb, i SPD ‘Altius’ Osijek.

Entuzijasti i pripravnici okupili su se dva uzastopna vikenda, sudjelujući u nizu modula učenja, praktičnih vježbi, društvenih aktivnosti i mogućnosti umrežavanja. Tečaj je polaznicima pružio platformu za poboljšanje znanja, vještina i tehnika bitnih za sigurno i učinkovito snalaženje po planinskom terenu. 

Tijekom edukacija, sudionici su imali priliku komunicirati s iskusnim profesionalcima, razmijeniti iskustva i uspostaviti nove veze unutar planinarske zajednice. Atmosfera suradnje potaknula je ne samo razvoj vještina, već i prijateljstvo među istomišljenicima koji su vrsni znalci krajolika Hrvatske.

Sudionici tečaja uz novostečena znanja i prijateljstva spremni su za planinarska putovanja u susretima koji dolaze.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba