Šokirala je javnost priznanjem

Kate Middleton ima rak

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Nakon višemjesečnih nagađanja o tome zašto se povukla iz javnosti, konačno se obratila i sama Princeza od Walesa Kate Middleton. Na društvenim je mrežama objavila video u kojem je obznanila da ima rak te da je u ranoj fazi liječenja. 

– Željela sam iskoristiti ovu priliku da vam se svima osobno zahvalim za sve divne poruke podrške i za vaše razumijevanje dok sam se oporavljala od operacije. Ovo je bilo nekoliko neopisivo teških mjeseci za našu obitelj, ali imam fantastičan medicinski tim koji se sjajno brinu o meni na čemu sam im silno zahvalna – poručila je.

Detalje o kakvom se raku radi iz Kensingtonske palače nisu objavili, no kazali su da su uvjereni da će se Kate u potpunosti oporaviti, piše Jutarnji list.

– U siječnju sam u Londonu podvrgnuta velikoj operaciji abdomena i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna, međutim, testovi nakon operacije pokazali su prisustvo raka. Moj mi je medicinski tim tada savjetovao da prođem kuru preventivne kemoterapije i sada sam u ranoj fazi tog tretmana. Ovo je, naravno, bio veliki šok, a William i ja smo činili sve što smo mogli da se privatno s ovime nosimo i da to procesuiramo kako bismo zaštitili našu mladu obitelj – rekla je Princeza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba