Navodno je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je rupa nastala, odvezao u servis...

Glavnom državnom odvjetniku Ivanu Turudiću propucan auto!

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku i sucu Visokog kaznenog suda Ivanu Turudiću propucan je automobil iz vatrenog oružja, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Nije poznato ni tko ni kada mu je propucao vozilo.

Naime, navodno je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je rupa nastala, odvezao u servis. Potom su automehaničari u vozilu pronašli i zrno, pa je postalo jasno da je netko pucao na njegovo vozilo.

Turudić je sve odmah prijavio policiji koja je odmah krenula istraživati slučaj te se provodi očevid na njegovu automobilu, navodi Jutarnji. Turudić ima dva automobila – manji Volkswagen i Audi Q5. Navodno mu je propucan Q5.

Susjeda: Danas smo vidjeli policiju

– Vidjeli smo danas prijepodne policiju ispred naše veže. Bilo je oko 11:10 kada se policijski automobil zaustavio. Iz njega su izašla dva policajca i ogledavala se. Gledali su prema prozorima, pa preko ceste, pa opet gore. Posvuda. Nismo znali zašto – ispričala je jedna Turudićeva susjeda u razgovoru za Jutarnji.

– Prva pomisao je bila radi nepropisno parkiranih auta jer nam je ulica do jučer bila prekopana i trajali su radovi pa je bila zatvorena za promet i parkirali smo svakako. Pucnjavu nismo čuli nikakvu, a niti da se nekome nešto dogodilo u našoj zgradi – dodala je susjeda.

Na pitanje viđa li možda češće policiju u obilasku ulicom otkad je njihov susjed izabran za glavnog državnog odvjetnika, odgovorila je da baš i ne.

– Ništa nismo primijetili posebno, sve je i dalje rutina. On je ugodna osoba. No, vrlo je uznemirujuća ta vijest da se priča da mu je propucan auto. Time je poljuljana sigurnost zapravo svih nas. Nadam se da će policija brzo riješiti slučaj i vratiti nam mir – zaključila je susjeda Ivana Turudića.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba