Završilo je 2:0

Poraz Zagorca u gostima kod Lukavca

Objavljeno: 11.03.2024. Milorad Videković

U 19. kolu 3. Nogometne lige Centar krapinski Zagorec gostovao je kod Lukavca i pretrpio poraz od 2:0.

Na krilima pobjede iz prošlog kola protiv Zeline, Zagorec je krenuo put Lukavca s namjerom da uzme barem bod. Trener Ivanović u ovom je susretu krenuo s novom jedanaestoricom u odnosu na susret protiv Zeline pa su tako na klupi ostali Brčić i Harrison, dok su u prvih jedanaest mjesto našli Jazbec i Bračević.

Bila je to tvrda, borbena utakmica bez puno prilika tako da se one mogu nabrojati na prste jedne ruke. Tako su u prvom poluvremenu prilike imali Radović za domaćina, a Stiperski za goste koje nisu bile iskorištene.

U drugom dijelu ista slika, jedino što su domaćini uz pomoć vratara Mužine došli u vodstvo u 54. minuti preko Radovića da bi, kada je Zagorec pokušavao doći do izjednačenja, točku na i stavio u posljednjoj minuti susreta Radović postigavši svoj drugi pogodak.

Svoj sljedeći prvenstveni susret Zagorec igra na domaćem terenu u subotu, 16. ožujka u 16 sati, protiv Bistre koja je u ovom kolu iznenadila Maksimir pobijedivši u gostima 3:1.

LUKAVEC – ZAGOREC 2:0

ŠRC Lukavec, gledatelja: 100. Sudac: Dominik Hren (Zagreb). Pomoćnici: Radić i Rašić.

Strijelac: Radović 54′, 90′

LUKAVEC: Anić, Marijan Grdenić, Ostojić, Marko Grdenić (69′ Vidaković), Radović (90′ Bogadi), A. Grozdek, Houdek (46′ Bilić), Vukman, Banić, Zenko, I. Grozdek. Trener: Veljko Đomlija

ZAGOREC: Mužina, Kunštić, Štimac, Stiperski, Majcenić (66′ Strabić), Turniški (80′ Ružak), Šimunić, Landripet, Bračević (46′ Brčić), Jazbec (66′ Harrison), Hanžić (55′ Korytskyi). Trener: Ivan Ivanović

Žuti kartoni:

LUKAVEC: Grozdek 2′; Banić 88′

ZAGOREC: Jazbec 28′; Kunštić 73′; Stiperski 77′; Harrison 86′

Igrač utakmice: Angelo Bernardo Radović (Lukavec)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba