‘Brak na prvu’

Zagorka Ana u suzama rekla da želi otići. Evo što ju je rasplakalo

Objavljeno: 27.02.2024. zagorjeinternational

Među sudionicima četvrte sezone showa ‘Brak na prvu’ je i Zagorka Ana iz Bedekovčine. Kandidati su u jučerašnjoj epizodi morali odlučiti žele li i dalje graditi odnos sa svojim bračnim partnerom, a stručnjaci su im pomagali da se suoče s izazovima koje nosi ovaj sociološki eksperiment.

Naša je Zagorka stupila u brak s Alenom, radijskim voditeljem i instruktorom fitnessa koji je nedavno izbacio i svoju prvu pjesmu. 

Međutim, izgleda da u tom braku ne cvatu ruže. Naime, Ana je spomenula da joj je Alen rekao da nije njegov tip cure, a potom joj je pokazao i fotografiju kakav tip cure traži. 

– Prođe ti tad kroz glavu da ne vrijediš dovoljno, kao da nisam dovoljno dobra – rekla je u suzama Ana u RTL-ovom showu.

Alen je izjavio da mu nije bila namjera povrijediti Anu, no on je imao očekivanja koja ona nije ispunila. Ana je napisala da želi napustiti show, dok je Alen napisao da želi ostati jer smatra da je ovaj eksperiment odlična prilika da se oboje izgrade barem kao individue.

– Je li to napisao da dobije prostora, da se opravda ili da pokaže neku svoju drugu stranu, da se trgne, vidjet ćemo idući tjedan – komentirala je Ana. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba