Najprije je završila u policiji, a potom i kod liječnika

Doris (23) s 3,5 promila u krvi napala maloljetnike i vrijeđala policiju: Gdje me vodite p**ke

Objavljeno: 27.02.2024. zagorjeinternational

Pijana Doris (23) je u selu kod Pisarovine u svibnju oko 15 sati napravila pravi cirkus. Naime, u dvorištu obiteljske kuće fizički je napala malodobnu djevojku i muškarca udarivši ih šakama i ogrebavši noktima. Brzo je stigla policija koja je napadačici stavila lisice i ugurala je u službeno vozilo kojim je najprije prevezena u PP Jastrebarsko, a potom i k liječniku, piše Danica.hr.

Bila je pod utjecajem alkohola od čak 3,5 promila.

– U trenucima prijevoza djevojka je vrijeđala i omalovažavala policijske službenike tako da im se tijekom postupanja u službenom vozilu u više navrata obraćala riječima ‘Je*em vam mater p**ke jedne gdje me sada vodite’ – navodi se u presudi. 

Doris je proglašena krivom i osuđena na 700 eura kazne i 50 eura troškova postupka. Sudac je kao olakotnu okolnost cijenio činjenicu da okrivljenica do sada nije prekršajno osuđivana iz oblasti javnog reda i mira. Također, oslobođena je narušavanja javnog reda i mira u dvorištu obiteljske kuće jer policija nije uspjela dokazati da je to uznemirilo ikoga iz okolice.

– Budući da se u činjeničnom opisu ne naznačuje da se ovakvo ponašanje djevojke moglo čuti i vidjeti s neograničenog otvorenog javnog mjesta (javne ceste ili puta), opisu prekršaja nedostaje javnost mjesta kao jedan od konstruktivnih elemenata prekršaja – pojašnjeno je u presudi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba